Vezi aici in ce conditii sta in arest criminala de la metrou

Atacurile deosebit de brutale pe care, în două rânduri, le-a comis în stațiile de metrou au transformat-o pe Magdalena Șerban într-un deținut cu totul special, considerat a fi deosebit de periculos chiar și pentru ea. Din acest motiv, criminala de la metrou a fost închisă singură, într-o celulă specială, capitonată, a Spitalului Penitenciar Jilava.

criminala de la metrou

De câteva zile, Magdalena Șerban, cea care, dezlănțuită, a împins-o sub roțile metroului pe tânăra Alina Ionela Ciucu, este ”clienta” unei celule a Spitalului Penitenciar Jilava. Având în vedere agresivitatea inexplicabilă cu care a acționat în timpul celor două atacuri – dintre care unul soldat cu moartea Alinei -, mai-marii spitalului pușcăriei au decis să îi acorde un tratament ceva mai special, adecvat ororilor pe care le-a comis.

Oglinda din celulă e din inox, iar fereastra este într-un loc la care pușcăriașul nu poate să ajungă

Din acest motiv, criminala de la metrou a fost închisă într-o celulă specială, de fapt singura a spitalului închisorii, cu pereții capitonați, în care deținuta nu se poate răni nici dacă ar vrea.

”Este vorba de o cameră specială, complet capitonată, cu paturi la medie înălțime, cu oglindă din inox și cu geamul, oricum dublat de gratii, ridicat la o înălțime la care deținutul închis acolo nu poate să ajungă. În încăpere, nici un obiect de mobilier nu are colțuri și este capitonat, precum în spitalele din rețeaua civilă destinate bolnavilor cu probleme psihice. Celula, în care deținuta a fost plasată singură pentru a nu exista riscul unor altercații sau chiar al unor evenimente mai grave, are baie proprie. Într-o asemenea încăpere, riscul de a se răni este aproape nul”, ne-au explicat surse din penitenciar.

Asasina așteaptă să intre în procedurile medicale prin care se va stabili dacă a avut discernământ când a ucis

Magdalena Șerban, criminala de la metrou, așteaptă ca specialiștii unei comisii să o expertizeze psihiatric pentru a se constata dacă la momentul celor două atacuri – cel îndreptat în stația de metrou Costin Georgian împotriva sportivei Alexandra Anne Mary Costache, și cel de la Dristor căruia i-a căzut victimă biata Alina -, avea discernământ.

”Există posibilitatea ca deținuta să fie examinată atât într-un spital din rețeaua civilă, cât și în interiorul spitalului penitenciar, în funcție de decizia specialiștilor care o au acum sub observație”, au adăugat aceleași surse.

În tot acest răstimp, ucigașa – care încă nu a fost nu a fost vizitată  de nimeni – mănâncă, doarme însă nu prea are cu cine să socializeze atâta vreme cât, pentru siguranța ei și a celorlalte pușcăriașe, este ținută în condiții de maximă securitate.  Înainte să fie arestată și, mai apoi, mutată la spitalul pușcăriei Jilava, Magdalena Șerban a fost recunoscută de Anne Mary în timpul unor proceduri judiciare derulate exact ca-n filmele  polițiste.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *