Gest de milioane facut de Oana Zavoranu pentru copii cu cancer!

Oana Zavoranu, care este căsătorită cu Alex Ashraf, este pusă pe fapte mari înaintea sărbătorilor de iarnă.

Oana Zavoranu

Oana Zavoranu, care recent și-a donat o parte din haine și din accesorii, a mers, împreună cu partenerul ei de viață, la spitalul Budimex din București.

oana2-2Frumoasa bruneta care a innebunit toti barbatii din Romania a făcut un gest extraordinar pentru micuții bolnavi de cancer, la care s-a dus încărcată de daruri care să le aducă zâmbetul pe buze înainte de Crăciun.

oana3-2„Încărcați cu cadouri care sperăm să le aducă un zâmbet pe buze copilașilor de diverse vârste cu probleme oncologie,internați la spitalul Budimex. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”, a transmis Oana Zăvoranu pe pagina sa de o rețea de socializare, acolo unde a fost felicitată de fani pentru gestul pe care l-a făcut.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *