Marina Dina arata fenomenal la un an dupa nastere!

Fosta asistentă de televiziune Marina Dina arată fără reproș la aproape un an după ce a devenit mămică.

Marina Dina Screen Shot 2017-12-10 at 14.12.22 Screen Shot 2017-12-10 at 14.12.32 Screen Shot 2017-12-10 at 14.12.38

În luna ianuarie a acestui an, Marina Dina devenea mămică pentriu prima oară, ea aducând pe lume gemeni, Aria și Zian. Fosta asistentă de televiziune și-a botezat micuții în luna mai a acestui an.

Marina Dina, care a fost asistenta lui Mihai Morar la emisiunea pe care acesta o moderează la Antena Stars, arată incredibil de bine la aproape un an de când a născut.

Are o siluetă ca trasă prin inel, picioare foarte frumoase, iar decolteul și posteriorul blondei atrag privirile ca un magnet.

Fotografiile pe care fosta asistentă de televiziune le publică pe rețelele de socializare sunt așteptate cu sufletul la gură de fanii acesteia, care se întrec să o complimenteze pentru felul spectaculos în care a reușit să slăbească după naștere.

Marina Dina este o apariție electrizantă indiferent dacă apare îmbrăcată în ținute de zi cu zi, în haine elegante sau în costum de baie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *