De ce isi ridica fusta in public aceasta domnisoara din Rusia?

O tipă din Rusia a ales o formă de protest neobișnuită: își ridică fusta de bunăvoie, în faţa persoanelor care circulă prin staţiile de metrou din Rusia.

O cheamă Anna Dovgaliuk și a ales să facă acest lucru pentru a atrage atenția asupra fenomenului de „upskirting”. Acesta este destul de răspândit în Rusia și este o formă de hărțuire și abuz prin care străinii le fac poze femeilor, pe ascuns, sub fustă.

Anna a făcut acest experiment video pentru a încerca să convingă autoritățile să incrimineze această practică.

Descrierea clipului de pe YouTube, care a fost vizionat de peste 1,5 milioane de ori, sună așa: „Acest clip este ‘dedicat’ tuturor celor care vor să se uite sub fuste. În numele tuturor femeilor care au devenit victimele voastre – poftim, priviți! Acum stați departe de noi!”

Cel mai probabil, protestul Annei nu va avea niciun rezultat, pentru că în Rusia drepturile femeilor încep să fie din ce în ce mai restrictive. De exemplu, există o lege care le permite bărbaților să-și bată nevestele, aceștia primind doar o amendă dacă sunt reclamați…

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *