Emily Ratajkowski s-a dezbracat pentru ultima sa linie de lenjerie intima

Emily Ratajkowski a devenit celebră după ce a apărut topless în videoclipul lui Robin Thinke. Iar de atunci, pare să fi purtat doar costume de baie, cel puțin după fotografiile publicate pe contul ei de Instagram. Prin urmare, era o chestiune de timp până când tânăra de 26 de ani să-și lanseze propria linie de costume de baie. Și cine ar putea să le promoveze cel mai bine, dacă nu chiar ea?

emily ratajkowski emily-ratajkowski-reclama-topless-la-colectia-ei-de-costume-de-baie emily

Emily Ratajkowski a pozat topless pentru a-și promova colecția de costume de baie, Inamorata Swim. Deși ar trebui să pună în evidență costumele de baie, ea pare să-și pună în evidență trupul de invidiat. Un lucru este cert, colecția de costume de baie a fost promovată, căci pozele au fost extrem de apreciate de internauți.

“Am crescut în San Diego și am purtat un costum de baie în fiecare zi. Când aveam 16 ani, câteodată mă trezeam, puneam un costum de baie și mergeam să îmi iau cafea și burritos”, a spus Emily pentru Vogue, când a fost întrebată ce a anume a inspirat-o să realizeze această colecție.

Cât despre prețuri, acestea încep de la 75 de dolari și ajung la 160 de dolari.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *