Cuplul anului in Showbiz. Cu cine se iubeste Bote

Un nou cuplu pare să fi luat naştere în showbiz-ul din România. Protagoniştii acestei poveşti de dragoste sunt Bote şi Corina, faimoasa cântăreaţă care a divorţat în 2016 de afaceristul Nelu Bud, după mai bine de 20 de ani de relaţie.

bote

Aparent, cei doi nu au nimic de a face unul cu celălalt, sunt doar două nume din vasta listă de vedete din lumea mondenă autohtonă. Astă până într-o noapte, mai precis la o petrecere mondenă, când cei doi au părut extrem de apropiaţi. Mai mult, creatorul de modă – sincer din fire, după cum prea bine ştim – nu s-a sfiit să recunoască presupusa relaţie, mărturisind că deja s-a îndrăgostit de Corina.

„Formăm un cuplu..”, a spus Botezatu, fâstâcit. „Ar fi frumos, pentru că eu o iubesc mult de tot”, a continuat designerul vestimentar, imaginile cu cei doi împreună putând fi urmărite în galeria foto de mai sus.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *