Baiatul lui Ovidiu Vintu baga bani in afacerea viitorului

De-a lungul timpului, Ionut Vintu s-a implicat in mai multe afaceri, din mai multe domenii, cum ar fi restaurante, portaluri web sau clinici medicale. Rezultatele nu au fost niciodata excelente, iar unele dintre firme au fost lichidate, dupa ce acumulasera datorii mari, astfel ca fiul magnatului s-a gandit sa isi incerce norocul intr-un alt domeniu, considerat de viitor, cel al monedelor virtuale.

vintu

El si-a anuntat amicii ca si-a facut o agentie de consultanta care ofera „servicii personalizate bazate pe strategii complexe de investiţii in criptovalute de catre traderi profesionisti”. Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat definitiv, in februarie 2017, la opt de ani de inchisoare in dosarul FNI.

El ispaseste o alta pedeapsa, de sase ani si doua luni, pentru devalizarea Petromservice. Afaceristul mai are doua condamnari definitive: un an de inchisoare pentru santajarea lui Sebastian Ghita si doi ani pentru favorizarea lui Nicolae Popa, in dosarul FNI.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *