MM Stoica a amenintat cu moartea toti clientii de la LOFT

MM Stoica a făcut scandal într-un club din București: era beat, s-a bătut cu bodyguarzii și a aruncat cu sticle. ”Vă omor pe toți” și ”Am vrut să-mi apăr fiica”.

mm stoica

În noapte de vineri spre sâmbătă, MM Stoica, 52 de ani, directorul sportiv al FCSB, a fost implicat într-un scandal uriaș într-un club de noapte, Loft din București (deschis în 2010, nu departe de zona Ștefan cel Mare).

Conform gsp.ro, MM Stoica, care a fost la club alături de fiica lui, Teodora, de iubitul acesteia, Dan, sau de Marius Ianuli, team manager FCSB, a fost implicat într-o bătaie, ”ca-n luptele de stradă”, spun martorii!

„Au venit bodyguarzii clubului, au încercat să-i oprească, dar nu au reușit și au sunat să vină ajutoare. Petrache a sărit să se bată cu unul, era ținut de cinci, șase oameni, s-a suit pe mese, a spart tot, nu s-a oprit. Au sărit MM și Teodora și se băteau cu unii de la masa de lângă. S-au bătut în jur de cinci minute. MM Stoica a început să arunce cu sticlele, a spart tot ce era pe masă! S-au împins în club, până au ieșit afară, au spart geamurile de la intrare cu sticlele! Totul era distrus pe masa lor, iar pe lângă ei erau doar sticle sparte și cioburi. Lumea a fugit, nu știa pe unde să iasă. Mache Ianulu a ieșit pe ușa din spate când a început scandalul, a dispărut imediat. Era totul spart în jurul lor. Apoi, s-au bătut în curte cu bodyguarzii de la Loft. Erau beți, terminați, nu se țineau pe picioare! Petrache a căzut într-un șanț în parcarea de lângă, a căzut într-un gol acolo. MM urla în curte că «Vă omor pe toți!». Arunca în parcare cu sticlele de băutură, toți prietenii lui încercau să-l calmeze. Avea capul umflat, era tumefiat la față, se învineţise… Au fost scene șocante!”, a dezvăluit un martor pentru Gazeta Sporturilor.

MM Stoica a reacționat pe Facebook, confirmând, sâmbătă noapte, într-o măsură, scandalul.

”Am ieșit a 2 a oară în club în ultimele 15 luni. N-am fost lovit de nimeni, n-am lovit pe nimeni, doar am intervenit pentru Dan, prietenul fiicei mele, care se implicase într-un incident.

În interiorul clubului, am aplanat conflictul, afară mi-am ieșit din minți și am exagerat, urlând, în momentul în care cineva l-a bruscat pe Dan, deși părea că se liniștise.

Nu-l cauționez, a greșit, nu e prima oară, dar sper să fie ultima. Am făcut ce ar face orice bărbat pt familia sa, pentru că el, alături de copilul meu pe care-l iubesc necondiționat, este familia mea. P.S. Azi dimineață am fost la antrenament, ne-umflat, ne-tumefiat, ne-învinețit”, a fost mesajul postat de MM.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *