Fiul lui Adrian Nastase s-a inscris in PSD

Mihnea Nastase, fiul fostului premier, Adrian Năstase, s-a înscris de curând în PSD, în Organizaţia de tineret a Sectorului 1 din Capitală. 

Nastase

”Cred că e momentul să ne uităm spre viitor în momentul ăsta şi având în vedere că am participat la un congres unde deschidem viitorul TSD-ului”, a spus Mihnea Nastase, care a participat la Congresul TSD unde se votează un nou mandat al actulului președinte, Gabriel Petrea.

El a precizat că e momentul să înceapă să se gândească la anumite strategii de viitor. 

”Sunt pur şi simplu foarte fericit să am reuşit să intru în ogrganizatia TSD şi PSD şi că voi reuşi să susţin măcar prin prezenţa mea aici proiectele partidului”, a arătat Mihnea Nastase. 

El a precizat că nu mai este consilier al lui Cătălin Ivan.” Acum am o altă funcţie de consilier in cadrul delegaţiei române socialiste de la Parlamentul European şi evident nu doresc sa comentez în niciun caz deciziile pe care le iau unii şi alţii. Până la urmă fiecare îşi vede interesul şi prin deciziile lor se gândesc la strategia de viitor”, a spus el.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *