Ria Antoniou a confirmat relatia cu Ronaldo

În vârstă de 29 de ani, modelul grec Ria Antoniou a dezvăluit pentru Gazzetta dello Sport că a avut o relație cu starul Realului, Cristiano Ronaldo. Publicația menționată nu a dat mai multe detalii, deci este neclar când Ronaldo a intrat în cotact cu ea.

ria antoniou Screen Shot 2017-11-09 at 12.03.17 Screen Shot 2017-11-09 at 12.03.10 5a01d63c95f9cf3718134666

Ria Antoniou a vorbit cu jurnaliștii itaalieni odată cu lansarea unui nou calendar 2018. Gazzetta dello Sport a postat informația pe site-ul lor, dezvăluind că modelul le-a confirmat idila avută cu atacantul de la Real Madrid. Modelul elen le-a mai dezvăluit acestora că sportivul ei preferat este campionul italian de Moto GP, Valentino Rossi. Pe Cristiano Ronaldo, ea nu a dezvăluit însă când l-a cunoscut. ”Da, în trecut am flirtat, dar acum sunt singură”, a spus femeia. Gazzetta dello Sport nu a oferit însă mai multe detalii, deci este neclar când Ronaldo a fost în contact cu ea.

Cristiano Ronaldo (32 de ani) are 3 copii în acest moment: Cristiano Ronaldo Jr., în vârstă de 7 ani, și Mateo și Eva Maria, gemenii născuți în iunie 2017. Toți cei 3 copii au fost născuți de mame surogat din Statele Unite, ale căror identități nu au fost făcute publice.

În 2018, familia cvadruplului câștigător al Balonului de Aur se va mări din nou. Iubita lui, Georgina Rodriguez, este însărcinată și cei doi au aflat că primul lor copil împreună va fi o fetiță.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *