Inmormantarea regelui Thailandei va costa 90 de milioane de euro

Intreaga planeta se pregătește să-și ia rămas bun de la fostul rege al thailandei, care a decedat în urmă cu un an, după 70 de ani de domnie. Funeraliile au costat aproximativ 90 de milioane de dolari, iar aproximativ un sfert de milion de oameni sunt așteptați să ia parte. Astfel, organizatorii au vrut să se asigure că ceremonia va fi pregătită minuțios, așa că au repetat scenariu, relatează Reuters.

thailandei

Cinci ore – atât va dura ceremonia funerară a fostului rege thailandez, Bhumibol Adulyadej. Eveniment din Bangkok este unul extrem de solemn și foarte important pentru locuitorii țării, care erau foarte atașați de regele lor.

Cu doar câteva zile înainte de funeraliile în valoare de 90 de milioane de dolari, mii de militari și funcționari au luat parte la repetiții. Ei au defilat în uniforme, într-un ritm lent.

h53845773-1024x716

Pregătirile pentru funeralii au durat aproape un an, mii de artiști lucrând să creeze structuri elaboratate care au fost expuse în fața Palatului Regal. La funeraliile propriu-zise sunt aşteptaţi un sfert de milion de spectatori, precum și alți membri ai familiilor regale din Asia,

Fostul rege va fi incinerat, pe 26 octombrie, într-un crematoriu construit special în apropierea palatului regal. Construcţia în stil tradiţional este ornată cu statui viu colorate ale zeităţilor brahmane şi budiste.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *