Cum arata iubita lui The Rock! Vezi aici cat de buna e

Dwayne The Rock Johnson s-a pregătit intens pentru noul film în care joacă, „Baywatch”, făcut după celebra serie care a consacrat-o pe Pamela Anderson. Acesta se pare că a tras la greu de fiare, în ultimele luni, pentru a-și etala „pătrățelele” pe marile ecrane.

lauren-hashian-413x620 the rock

Mai mult, starul american, în vârstă de 43 de ani, a simțit nevoia să-și afișeze trupul bine lucrat și plin de mușchi și la o plimbare pe plajă, unde și-a făcut apariția la bustul gol, doar în pantaloni scurți, spre deliciul paparazziilor care au imortalizat imediat momentul. Și asta, în condițiile în care iubita lui, Lauren Hashian, care îl însoțea, era îmbrăcată în trening, ceea ce demonstrează că temperaturile nu erau chiar așa ridicate.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *