Vezi aici din ce face sute de mii de euro sotul Ilincai Vandici

Despre Ilinca Vandici se știe că prezintă diverse emisiuni TV, însă partenerul ei este celebru în Tunari, locul de origine. Nu pentru că locuiește acolo, ci pentru că este dezvoltator imobiliar în zona respectivă, iar tatăl său este nimeni altul decât viceprimarul Alexandru Neacșu, un om influent și cu o stare financiară foarte bună.

vandici

Și-a ajutat fiul cu bani pentru că a văzut că-i moștenește flerul în afaceri și iată că nu s-a înșelat. Andrei construiește și vinde apartamente, încasează sute de mii de euro, conduce o limuzină de lux și are o casă imensă în Tunari. Și la dame are un palmares bogat, căci înainte să fie cumințit de Ilinca, acesta s-a iubit cu Andreea Tonciu și cu Anda Adam, însă pentru doar câteva luni.

Ciudat este că deși este extrem de tânăr, Neacșu a mai fost căsătorit,  iar căsnicia lui a durat doar 3 luni. Alexandra Bogaciu a divorțat din cauza infidelităților lui. Și nu doar femeile, mașinile și ceasurile îi plac, ci și sporturile, iar Andrei a practicat kickboxing și este luptător MMA.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *