Iti ingheata sangele in vene cand vezi unde s-au urcat acesti doi romani

Doi tineri s-au filmat în timp ce făceau flotări şi numere de echilibristică pe vârful Crucii Caraiman, din munţii Bucegi. Cand il vezi iti ingheata sangele in vene.

Înregistrarea a fost publicată pe Facebook și a adunat repede aproape 10.000 de vizualizări.

Fără centuri și cabluri de siguranță, cei doi tineri se cațără pe monument și se dau în spectacol: se filmează cu o cameră montată pe un stick pentru selfie, apoi încep, fiecare, să facă flotări şi numere de echilibristică.

Clipul a atras comentarii acide din partea internauților, dar autorii tinerii îi ironizează pe cei care le spun că sunt inconştienţi.

Crucea de pe Caraiman, Bucegi, unul dintre cele cunoscute monumente ale României. În anul 2014, Crucea a intrat în Cartea Recordurilor ca cea mai înaltă cruce din lume (39,30 m), amplasată pe un vârf montan, la peste 2.291 metri, foarte aproape de cota atinsă de Vârful Caraiman (2.386 metri).

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *