Rusoaica asta are cele mai lungi picioare din lume

Ecaterina Lisina, o rusoaica în vârstă de 29 de ani, are cele mai lungi picioare din lume. Cartea Recordurilor a confirmat acest lucru, după ce un specialist din Statele Unite ale Americii a efectuat măsurătorile. Ecaterina mai deține un record și anume cel pentru cel mai înalt fotomodel femeie. Ea are o înălțime de 2.05, iar picioarele ei măsoară 132 de centrimetri.

rusoaica

 

Modelul rus a fost jucătoare de baschet în echipa nationala a Rusiei, însă nu doar acest sport ar fi ajutat-o să ajungă la această înălțime impresionanta. Ea provine dintr-o familie în care înălțimea este ceva obișnuit. Fratele ei are 1,98 metri, tatăl ei – 1,95, iar mama 1,85.

Acum, Ecaterina a intrat în Cartea Recordurilor, având cele mai lungi picioare din lume. „Este incredibil”, a spus ea, când a fost întrebată despre ce părere are. Tânăra speră ca altfel să primească o atenție pozitivă si sa devina celebra, după ce în timpul școlii a fost ținta glumelor din cauza înălțimii si a suferit foarte mult.

Ecaterina măsoară acum nu mai puţin de 2,05 metri, iar piciorul stâng al ei are 132,8 centimetri, iar cel drept 132,2 centimetri.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *