S-a afisat cu noul iubit desi e inca insarcinata cu fostul

Jessica Michibata, despre care presa a notat că este insarcinata cu pilotului de Formula 1 Jenson Button, s-a ținut de mână cu producătorul Ken Kao la Festivalul de Film de la Veneția. În continuare, modelul nipon preferă să țină în secret cine este tatăl copilului ei.

insarcinata

Jessica Michibata a uimit din nou prezența când s-a afișat la brațul cunoscutului producător Ken Kao pentru premiera filmului ”Woodshock” la cea de-a 74-lea ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția (Italia). Modelul japonez, care nu a dezvăluit între timp cine este tatăl copilului ei, a arătat o figură splendidă în momentul în care și-a făcut apariția pe covorul roșu.

După ce s-a despărțit de pilotul de Formula 1, Jenson Button, în urmă cu aproximativ doi ani, Jessica Michibata nu a confirmat nici până acum cine este tatăl copilului ei. Presa de profil a notat de mai multe ori că între cei doi foști soți a continuat povestea de dragoste și că pilotul britanic este defapt tatăl copilului. Prezența la cea de-a 74-lea ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția la brațul lui Ken Kao este o premieră pentru modelul nipon.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *