Niciun barbat nu a rezistat in fata decolteului lui Demi Rose

Demi Rose a revenit în forţă pe primele pagini ale ziarelor de cancan, cu o apariţie care nu va fi uşor de uitat de către bărbaţi.

 demi rose

 

Aceasta a purtat o bluză foarte decoltată, care îi lăsa la vedere mai mult de jumătate din sâni.

Bruneta, însă, nu a fost prea fericită că a fost prinsă de paparazzi, pentru că se afla în compania rapperului Drake şi probabil nu voia să fie deja cunoscut că între ei s-ar forma o idilă.

Însă, aşa se explică ţinuta pe care a ales Demi să o poarte, tocmai pentru a-l pune pe jar pe cunoscutul cântăreţ, care are o avere de 60 de milioane de dolari.

În următoarea perioadă se va şti cu siguranţă dacă între cei doi va fi o relaţie sau dacă este vorba doar despre o simplă aventură.

Cert este că Demi arată foarte bine şi este posibil să îi sucească minţile lui Drake.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One Comment on “Niciun barbat nu a rezistat in fata decolteului lui Demi Rose

  1. Celebritatea vine cu bune si rele, ia faptul ca o femeie alege sa se imbrace senzual, tine strict de preferintele fiecaruia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *