Cele mai inedite partide de sex ale vedetelor din showbiz

Când dragostea e mare, pasiunea atinge cote inimaginabile. Li s-a întâmplat și unora dintre vedetele din showbiz-ul românesc, care au ajuns să aiba partide de sex în cele mai neașteptate locuri.
În avion, în mașină, în pădure, în valurile mării – sunt doar câteva dintre locurile în care vedetele noastre, curpinse de fierbințeala amorului au dat frâu liber pasiunii.

Bianca Drăgușanu și actualul ei partener de viață, Victor Slav, au avut mai multe partide sex în mașină. Dezvăluirea a fost făcută chiar de prezentatorul de televiziune.“În mașină. Eram înghesuiți. Ea arăta bine. Cât spațiu să ai în mașină…. Era într-o mașină mai mare. Nu eram în mers. Eu conduceam“, a povestit Victor Slav.

partide

Bianca Drăgușanu a fost surprinsă în ipostaze intime și alături de un alt bărbat din viața sa, nimeni altul decât designerul Cătălin Botezatu. Cei doi au fost surprinși în timp ce se giugiuleau într-o pădure, la Băneasa. la începutul relației lor, Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au fost surprinși în timp ce întrețineau relații intime în mare.

Mihai Trăistariu a recunoscut, la un moment dat, că s-a iubit cu partenera lui, Ioana, în tufe, la mare, undeva între Mamaia și Năvodari.

Cristian Țânțăreanu, cunoscutul om de afaceri, și-a amintit că una dintre cele mai plăcute partide de amor de care a avut parte a fost în pădure.

Starleta Simona Sensual a fost și ea protagonista unei scene de amor în public. A fost surprinsă când se iubea ci Nicu Maharu într-un parc din Capitală.

Monica Bârlădeanu a mărturisit că în timpul unei partide de amor se gândea la un prezentator din România. „Am făcut sex cu gândul la Dani, Răzvan sau Flavia. Cred că mi se pare frumos să fii aşa un oaspete”, afirma vedeta la o emisiune TV.

Laurette a făcut amor la înălțime, mai exact în avion.

În urmă cu mai mulți ani, ani, numeroase fotografii în care Daniela Gyorfi îi făcea sex oral unui bărbat, a cărui identitate nu a fost făcută publică, făceau deliciul presei. La vremea respectivă, cântăreața a negat veridicitatea imaginilor, însă, ulterior, a spus că fiecare persoană e liberă să facă ce dorește în dormitor.

Andreea Antonescu a fost şocată când un ziar de scandal a dat publicităţii un filmuleţ în care ea făcea sex cu un fost iubit. Era vorba de Claus, un bărbat cu care a avut o relaţie de şase luni, iar la mijloc era şi o pereche de cătuşe. Cântăreaţa nu a negat că ea este cea din film, spunând că nu a facut nimic altceva decât dragoste cu iubitul ei şi că nu se ştia filmată.Din păcate pentru ea, intenţiile bărbatului nu au fost prea bune şi astfel s-a ajuns ca admiratorii, dar şi familia să o vadă pe Andreea în plin preludiu.

Pepe a recunoscut și că a făcut „sex în trei”, dar și că ar avea o aventură cu Daniela Crudu dacă nu a ar fi fost căsătorit.

Și Andreea Mantea a făcut sex în locuri publice. „Sex am făcut și în locuri publice. E normal să faci sex unde îți vine!”, spunea ea.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *