A vrut sa isi mareasca penisul dar a murit pe masa de operatie

Un bărbat suedez, în vârstă de 30 de ani a murit în timpul operației prin care a vrut sa isi mareasca penisul. Suedezul a suferit un atac de cord, iar medicii nu au mai putut să îl salveze, potrivit publicației New York Post.

penisul

Bărbatul a ales sa isi mareasca penisul în lungime și grosime, prin transferarea de grăsime din stomac în zona penisului. Experții în domeniu susțin că procedura este una destul de periculoasă și pot apărea infecții.

În timpul intervenției chirurgicale, inima bărbatului a început să bată din ce în ce mai tare, nivelul oxigenului a scăzut și el, la fel și tensiunea, iar pacientul a suferit un atac de cord. Este primul caz din lume în care un bărbat moare în timpul unei operații de mărire de penis. Pacientul de origine suedeză a murit din cauza unei embolii grase, în momentul în care grăsimea a trecut în sânge și a ajuns la plămâni.

Medicii au încercat să-l salveze pe bărbat, l-au resuscitat, dar în cele din urmă eforturile lor au fost în zadar. Pacientul suferea și de astm.

În ciuda acestui caz nefericit, un studiu realizat de Societatea Internatională de Chirurgie Plastică Estetică arată că aproximativ 8.400 de operații de mărire de penis sunt efectuate anual.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *