Heidi Klum a iesit la plaja pe Coasta de Azur

Supermodelul Heidi Klum își petrece vacanța alături de iubitul ei, italianul Vito Schnabel, cel cu care este de peste patru ani, în Europa.

heidi klum heidi-klum-dus-iubit-697x1024

De mai multe zile, cei doi îndrăgostiți sunt ținta paparazzilor care încearcă să-i surprindă fie că sunt pe iacht, fie la plimbare prin orașele în care se opresc sau la evenimentele la care participă.

Zilele trecute, Heidi Klum, de 43 de ani, mamă a patru copii, care anul acesta a pozat prima dată goală, și-a etalat trupul perfect pe Riviera Franceză. Ea a oferit un adevărat spectacol, urcând pe o saltea gonflabilă îmbrăcată într-un costum de baie foarte sexy, din două piese, cu o eșarfă în jurul taliei, și având la ea mai mulți trandafiri pe care i-a primit de la iubitul său.

După minutele petrecute în apă, modelul a urcat pe iaht și a făcut duș, Vito alăturându-i-se. Cadrele surprinse de fotografi au arătat că Heidi este un supermodel chiar și atunci când este în afara orelor de muncă și nu pozează pentru vreo campanie publicitară.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *