Jennifer Lopez si-a etalat abdomenul perfect pe net

Jennifer Lopez a postat zilele trecute pe contul său de Instagram o fotografie în care își etalează abdomenul perfect sculptat. Cineva a acuzat-o însă într-un comentariu că a retușat fotografia.

jennifer lopez

Unul dintre cei care au comentat la fotografie spune că diva și-a retușat abdomenul folosind Photoshop. Argumentul acestuia este o pată care se poate observa în fotografie pe partea stângă a abdomenului cântăreței.

Amuzată de comentariu, Jennifer Lopez a răspuns ”E doar o pată pe oblindă…lol… nu e photoshop”. După aceea J. Lo a făcut o captură a comentariului ei și l-a postat pe Instagra pentru a se asigura că toți fanii ei îl văd.

În poză, Jennifer poartă un tricou Guess alb, scurt, și o pereche de pantaloni sport, lăsând la vedere abdomenul pentru care lucrează din plin să-l păstreze atât de tonifiat. De altfel, cântăreața care este mama a doi copii este recunoscută la Hollywood pentru cât de bine arată atât în fotografiile postate pe social media cât și pe covorul roșu.

Obsedată de sport, Jennifer Lopez are doi antrenori personali pe care îi plătește cu 350 de dolari pentru un antrenament care include un mix de dans, genoflexiuni și fandări. De asemenea, J. Lo ține o dietă bogată în proteine, consumă curcan, pui la grătar, somon și legume. Dimineața își începe ziua cu un shake propriu care are 90 de calori.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *