Kylie Jenner s-a dezbracat pentru o reclama la un ruj

Kylie Jenner a lansat o nouă colecție de rujuri, pe care trebuie să o și promoveze. Vedeta din clanul Kardashian a găsit însă o nouă modalitate de a face acest lucru.

În loc să-și facă o fotografie cu chipul ei, pentru a scoate în evidență noul ruj, tânăra s-a fotografiat în lenjerie intimă. Astfel, Kylie a fost pozată în pat, într-o poziție care îi scotea formele voluptoase în evidență.

 

Kylie Jenner a devenit în ultimii ani una dintre cele mai influente vedete din SUA. Mai mult, ea a fost a fost inclusă în lista Forbes cu cele mai influente persoane sub 30 de ani,  datorită succesului înregistrat cu linia ei de produse cosmetice,  Kylie Cosmetics. Aceasta a început cu o colecție de rujuri, apoi a lansat o gamă întreagă de cosmetice, ajungând în cele din urmă să-și deschidă propriul magazin.

Kylie a devenit, astfel,  la doar 19 ani, a doua persoană din celebra sa familie, cu cele mai mari câștiguri după mult mai cunoscuta Kim, cu care seamănă parcă tot mai mult.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *