Sutienul nu a mai facut fata sanilor lui Lindsey Pelas

Fotomodelul Lindsey Pelas a lăsat pe toată lumea cu gura căscată, atunci când a ieșit la un restaurant, îmbrăcată foarte sumar. Ţinuta americancei de la mijloc în sus a fost extrem de simplă, având doar un sutien din dantelă.

Lindsey Pelas

Screen Shot 2017-06-03 at 01.39.39 Screen Shot 2017-06-03 at 01.39.48 Screen Shot 2017-06-03 at 01.39.59

Blondina, care a împlinit recent 26 de ani, nu s-a mai sinchisit să pună ceva peste sutien, însă partea cea mai proastă a fost că acesta îi era cam mic, iar sânii i s-au văzut mai mult decât trebuia.

Pe Lindsey nu a deranjat-o deloc acest lucru, pentru că este obişnuită să îşi expună corpul. A facut-o foarte bine şi pentru revista Playboy, iar bărbații fac roi în jurul ei.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *