O romanca povesteste cum a facut SEX cu Orlando Bloom

O romanca, în vârstă de 21 de ani, care a fost chelneriță la un hotel din Marea Britanie, a fost găsită goală în patul lui Orlando Bloom, chiar de șeful ei, relatează Daily Mail. Ulterior, ea a fost concediată.

romanca

 

Viviana Ross a avut parte de o “noapte plină de pasiune” cu starul din Pirații din Caraibe, celebrul actor Orlando Bloom. Tânăra, care are părinți români, însă s-a născut în Dublin, a fost găsită goală în patul actorului, chiar de leful ei. Mai mult, acesta a decis să o concedieze lascurt timp, pentru escapada ei cu Orlando Bloom. Potrivit unui prieten apropiat al româncei, Viviana a fost “rănită” de această decizie, însă nu regretă “noaptea de sex incredibil”.

Romanca lucra la hotelul Chiltern Firehouse, din Londra, iar în același timp încerca să îşi urmeze visul de a avea o carieră în cinematografie. Viviana, care se afla în Marea Britanie de două luni, l-a cunoscut pe Orlando Bloom într-o seară, după ce i-a servit acestuia băuturile.

Cei doi s-au întâlnit întâmplător mai târziu și au început să vorbească. Orlando Bloom a invitat-o atunci în camera sa de hotel, unde starul și romanca au început să se sărute. “El a făcut primul pas”, a spus un prieten apropiat al româncei. “Stătea la hotel de cinci zile, iar tensiunea sexuală dintre cei doi a crescut”, a mai spus sursa.

De dimineață, actorul a părăsit camera, în timp ce românca a decis să mai stea puțin timp întinsă în pat. Ea a fost găsită însă goală în pat de managerul hotelului, care a decis să o concedieze imediat.

”A fost informată că e concediată. A părăsit hotelul şi nu s-a mai întors de atunci. Totuşi, Viviana nu lucra când s-a dus în camera lui Orlando. Era în timpul ei personal. Este păcat, pentru că era muncitoare şi o plăcea toată lumea. Nu a făcut rost de numărul lui Orlando, deci el nu ştie ce s-a întâmplat cu ea, dar cred că ar fi furios dacă ar afla că a fost dată afară”, a mai spus prietenul tinerei.

Orlando Bloom este singur de câteva luni, după ce relația dintre el și Katy Perry a ajuns la un final. Cei doi au format un cuplu timp de un an de zile, timp în care au fost fotografiați în vacanțe petrecute împreună în întreaga lume. Orlando Bloom și Katy Perry s-ar fi despărțit pentru că actorul din „Pirații din Caraibe” nu se simte pregătit să-și facă iar o familie, după eșecul mariajului cu Miranda Kerr.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *