Iubita lui Leonardo Di Caprio si-a etalat din nou trupul fierbinte

Nina Agdal îți arată din nou formele apetisante, într-o ședință foto. Iubita actorului Leonardo DiCaprio este imaginea unui brand de articole sportive din Brazilia, iar cu această ocazie tânăra a pozat din nou provocator.

iubita Nina-Agdal

Cu siguranță fotografiile realizate pentru Live! Clothing Collection sunt mai “cuminți” decât cele pentru Sport Illustrated, însă chiar și așa Nina Agdal strălucește.

Tânăra de 25 de ani a purtat mai multe ținute în care și-a etalat formele apetisante și trupul tonifiat. Imaginile au fost date publicității la scurt timp după ce Nina Agdal a fost suprinsă la un restaurant din Los Angeles, alături de Leo DiCaprio.

Fotomodelul se iubește cu Leonardo DiCaprio din vara anului trecut. Dacă la început, relația dintre cei doi părea să fie una de scurtă durată, se pare că lucrurile au devenit mai serioase. Actorul este cunoscut pentru aventurile sale cu fotomodele, însă relația cu Nina durează deja de aproape un an.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *