Roxana Vancea si o bomba sexy s-au batut in ciocolata

Bătaie în ciocolată La Măruță, între Roxana Vancea și o bombă sexy de la MasterChef. Cele două au oferit un spectacol pe cinste celor prezenți, așa cum vedeta îi promisese prezentatorului tv.

roxana vancea

Bătaie în ciocolată în platoul emisiunii lui Măruță. Iubita lui Bendeac a acceptat provocarea acestuia și s-a tăvălit într-o piscină gonflabilă împreună cu Nicoleta matea, fosta concurentă de la MasterChef.

Bătaie în ciocolată de față cu toată lumea. Show incendiar marca Roxana Vancea

Fetele au arătat că au talent și s-au distrat pe cinste în direct la tv sub privirile curoase ale celor prezenți. De altfel, Roxana a devenit o prezență des întâlnită în emisiunea lui Cătălin Măruță. În urmă cu doar câteva zile, Vancea a dezvăluit amănunte mai puțin știute din viața ei personală.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *