GALERIE FOTO: Viața de lux a Monicăi Gabor din SUA!

Monica Gabor s-a transformat din fata săraca de la Bacău, într-un adevărată doamnă care locuiești în Malibu, SUA, într-o casă de 4 milioane de dolari, alături de iubitul său.

m-pnk
Are șofer, o mașină de ultimă generație și un avion care îi stă la dispoziție atunci când are nevoie. În trecut, Monica declara că România este o țară pentru ambițiile ei și așa a fost. Imediat cum s-a cuplat cu omul de afaceri chinez în SUA a devenit partenera sa de afaceri, iar acum se simte cea mai împlinită.

Reşedinţa omului de afaceri valorează patru milioane de dolari, are piscină, o grădina superbă, sala de fitness, saună cu televizor şi un jacuzzi cu o panorama demnă de o vedere. Monica a decorat o parte din vila după gusturile ei, la fel cum a procedat şi cu „palatul” de la Snagov al fostului ei soţ, scrie Wowbiz.ro.


Resedinta omului de afaceri valoreaza patru milioane de dolari, are piscina, o gradina superba, sala de fitness, sauna cu televizor si un jacuzzi cu o panorama demna de o vedere. Monica a decorat o parte din vila dupa gusturile ei, la fel cum a procedat si cu „palatul” de la Snagov al fostului ei sot.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *