Ea este cea mai porno asistenta

O asistenta medicală a creat senzație pe internet cu fotografiile incendiare pe care le postează.

Carina Linn, în vârstă de 23 de ani, este din Taipei și a strâns aproximativ 150.000 de urmăritori pe Instagram mulțumită curajului ei de a posta imagini cu ea în bikini.

-225902 asistenta

Una dintre pozele care a atras atenția multor utilizatori în mod deosebit este cea făcută în cabina de probe a unui magazin, în care poartă o pereche de blugi mulați, un sutien negru din dantelă și o geacă neagră. În descrierea fotografiei, Carina a scris: „Nimic mai mult de făcut în ziua mea liberă”.

Printre pozele ei populare se numără și foarte multe în care apare îmbrăcată sumar, de regulă în costum de baie sau lenjerie intimă.

„Profesia mea este de asistenta medicală. Lucrez într-un spital. Nu sunt model sau fotograf. Mai mult, nu fac poze pentru că încerc să devin faimoasă. Sunt eu, fac lucruri care mă fac să mă simt fericită, nu cred că am o viață foarte speicală sau extraordinară. Sunt doar o persoană care trăiește o viață normală”, a spus Carina.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *