Aparitie de senzatie la saptamana modei de la Paris

”Noua regină a muzicii hip-hop” a făcut senzație la Paris cu o aparitie de senzatie, la prezentările din cadrul Săptămânei Modei din capitala franceză. Nicki Minaj a ales o ținută care i-a lăsat la propriu un sân pe-afară.

aparitie

Nicki Minaj a reinventat noțiunea de sexy la Săptămâna Modei de la Paris. cântăreața de 34 de ani s-a afișat la o prezentare de modă de duminică, 5 martie, în pantaloni scurți din piele gri și un taior negru, asimetric, cu umerii supradimensionați și cu vedere totală la sânul stâng. Cu un plasture gri metalic, asortat cu pantalonii scurți, peste sfârc, din decență, probabil.

Pe numele adevărat Onika Tanya Maraj, Nicki e originară din Trinidad Tobago. Solista a lucrat ca ospătăriţă înainte de a se ocupa de muzică. Diva a recunoscut că, la vremea respectivă, era atât de săracă, încât obişnuia să fure mâncare. Cântăreaţă şi compozitoare, Nicki Minaj impresionează mai cu seamă prin formele voluptuoase, pe care le cultivă și le expune cu nonșalanță.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *