Serena Williams poate fi si feminina! A dansat inedit pentru o reclama

Serena Williams are ca obiectiv în 2017 să recâştige primul loc în clasamentul WTA, iar primul pas îl reprezintă Australian Open. Însă, până la meciurile de la Melbourne, americanca de 35 de ani îşi impresionează fanii cu talentul său de a dansa.

serena williams

Este important ca în viaţă să ai pasiuni care să fie doar pentru tine. Ce faci tu pentru tine?„, a scris Serena, pe contul său de Twitter, alături de un video în care promovează campania #DoItForYourself, iniţiată de o firmă de lenjerie şi echipament sportiv.

În video, jucătoarea care are în palmares 22 de titluri de Grand Slam dansează ca şi cum nu ar fi urmărită de nimeni, într-o scenă care aminteşte de un film celebru la începutul anilor ’80, „Flashdance”.

În trecut, Serena Williams şi-a dezvăluit calităţile de dansatoare, apărând în videoclipul piesei „Sorry” a lui Beyonce.

Recent, fostul lider mondial s-a logodit cu Alexis Ohanian, unul dintre fondatorii Reddit.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *