Adelina Pestritu vorbeste in sfarsit despre despartirea de Speak

Adelina Pestritu a cedat nervos după despărțirea Speak. De când a rămas singură, fanii nu s-au putut abține să nu o „înțepe” cu diferite comentarii răutăcioase. De data asta însă, vedeta le-a dat replica.

adelina pestritu

Adelina Pestritu a cedat nervos și le-a închis gura fanilor, atunci când aceștia au purtat discuții aprinse pe contul de socializare. „Lăsați-o în pace cu opiniile vostre despre relații! Sigur nu le vrea și este viaţa ei, face ce vrea cu ea!”, a scris unul dintre fani. „Știți ceva!??? Lasă-ne în pace, să ne spunem părerea! Dacă nu îi va plăcea, le va șterge sau bloca!”, a răspuns alt fan.

Adelina Pestritu a cedat nervos. S-a despărțit recent de Speak

Sătulă de comentariile fanilor, Adelina Pestritu a răbufnit. „N-am cerut nimănui părerea despre cum să-mi trăiesc eu viața personală! Frumos ar fi să faceți diferența!?”, a scris fosta iubită a lui Speak. Bruneta a anunțat pe contul de socializare că s-a despărțit de Speak. „Dragi prieteni, îmi sunteţi mereu aproape şi va mulţumesc pentru susţinerea voastră care în fiecare zi mă face să mă simt iubită. De aceea, îmi doresc să aflaţi de la mine, nu din alte surse, că în viaţă mea personală s-au produs anumite schimbări. După doi ani şi jumătate de relaţie, am decis împreună cu Ştefan (Speak) să mergem pe drumuri separate. Nu o să dezbatem nicăieri motivele care ne-au adus în acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu întotdeauna se derulează aşa cum se proiectează la început. Relaţia noastră a fost una foarte frumoasă, îl apreciez mult pe Ştefan ca om şi că artist şi sunt recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună. Sperăm că lumea să ne înţeleagă şi să ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care ţine strict de sufletele noastre. Vă mulţumesc pentru înţelegere!, a scris ea.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *