Daniela Crudu in cea mai sexy rochita a sa

Daniela Crudu continuă să impresioneze cu aparițiile ei. De această dată a îmbrăcat o rochie neagră, foarte decoltată, care îi punea sânii în evidență.

daniela crudu

Cruduța are câteva contracte de imagine și pozează foarte mult. Campaniile de promovare la care participa au mereu succes.

Tocmai de aceea bruneta vrea să își mențină silueta, pentru ca fotografiile să nu aibă nevoie de photoshop. Dar si ca toti barbatii din Romania sa si-o doreasca in continuare in pat.

Însă, multă lume zice că Daniela a slăbit foarte mult și acest lucru se vede, dar probabil că așa se simte ea cel mai bine, sexy si atragatoare!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *