Şeful Poliţiei Mizil, reţinut de DIICOT pentru favorizarea infractorului şi abuz în scop sexual

Şeful Poliţiei Mizil, judeţul Prahova, a fost reţinut, joi dimineaţa, pentru 24 de ore, de procurorii DIICOT, după ce a fost audiat pe parcursul întregii nopţi, surse judiciare declarând că acesta este suspectat că cerea favoruri sexuale tinerelor care se prostituau.
diicot
Surse din rândul anchetatorilor au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că şeful Poliţiei din Mizil, Marius Rotaru, a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunilor de favorizarea infractorului şi abuz în serviciu în scop sexual.

Potrivit aceloraşi surse, Marius Rotaru cerea favoruri sexuale tinerelor care se prostituau ca să le soluţioneze rapid plângerile depuse de acestea împotriva proxeneţilor. Cu toate acestea, plângerile nu erau soluţionate.

În acest dosar, miercuri, procurorii DIICOT şi cei ai DGA au efectuat mai multe percheziţii, inclusiv acasă la Marius Rotaru şi la Postul de Poliţie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *