Arestat pentru metoda „Loverboy”

Două minore au fost exploatate sexual de un proxenet, prin metoda „Loverboy”. Aceasta este una din cele mai utilizate metode ale traficantilor de persoane, in special a recrutorilor, prin care se urmareste inselarea victimelor. „Loverboy” presupune seducerea fetelor, cu promisiuni de casatorie, de o viata mai buna.
prostituata
La data de 06.09.2016, procurori din cadrul DI.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galați au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Lazăr Mihai pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori şi trafic de persoane.

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în perioada ianuarie-august 2016, inculpatul Lazăr Mihai a recrutat, transportat, transferat, adăpostit şi primit două victime, de sex feminin (o persoană minoră cu uşor retard mintal și o persoană majoră din mediul rural, cu un grad redus de instrucţie și stare materială extrem de precară) pe care, prin inducere în eroare (metoda „loverboy”), agresiune fizică şi psihică, profitând de imposibilitatea de a se apăra, de a-şi exprima voinţa şi de starea de vădită vulnerabilitate a acestora, le-a exploatat prin obligarea la practicarea prostituţiei în diverse locaţii de pe raza judeţului Galaţi, comuna Movileni (persoana minoră) și într-un club din localitatea Kassel – Germania (persoana majoră), însuşindu-şi în totalitate sumele de bani obţinute în această modalitate de către persoanele vătămate.

Inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Galați cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galaţi.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, suspecții şi inculpații beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumția de nevinovăție.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *