A crezut ca iese din foame dar si-a luat teapa vietii! Cristina Spatar nu vrea sa se mai marite dupa casnicia esuata

La aproape două săptămâni de la divorţul de Alin Ionescu, Cristina Spatar e decisă, în continuare, să se dedice de acum înainte doar copiilor şi carierei. De o viitoare căsnicie nici nu vrea să mai audă.

cristina spatar

Cristina Spatar încearcă, încet încet, să-şi revină după trauma provocată de divorţul de Alin Ionescu. Cântăreaţa recunoaşte că are o perioadă dificilă, dar reuşeşte să treacă peste suferinţă cu ajutorul copiilor şi al fanilor ei.

„Am 55 de kilograme. Mă străduiesc să rămân pe linia de plutire,. E o perioadă mai delicată pentru mine în momentul ăsta, dar o să treacă. Puţini oameni au fost lângă mine, excepţie făcând oamenii de pe Facebook. Toată lumea îmi scrie tot felul de mesaje, dar în general femeile mai în vârstă, care au trecut prin ce trec eu, sunt alături de mine.

Am evenimente, concerte, încerc să îmi văd de copii şi de muzică. Nu mai vreau să mă mărit niciodată. O să fiu prezentă peste tot, unde sunt chemată. Am absentat o perioadă de pe scenă, pentru că m-am ocupat de familie”, a spus Cristina Spatar.

Cristina Spatar s-a măritat în 2008

Cristina Spatar s-a căsătorit în vara anului 2008 şi a fost una dintre cele mai scumpe mirese din showbiz. Ea a purtat, la nuntă, un colier unicat, realizat din 1.400 de diamante, încrustate în aur alb. Bijuteria valora, la acea vreme, un milion de euro.După cununia religioasă, cei doi s-au distrat la Palatul Stirbey, în compania a nu mai puţin de 500 de invitaţi.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *