Poza care a strans mii de like-uri pe Facebook. Fata lui Catalin si Andrei Maruta a implinit 9 luni

Andra și Cătălin Măruță sunt niște părinți fericiți. Ei au doi copii simpatici foc și, mult mai important, sănătoși. Iar pentru că sunt tare mândrii de micuții lor, aceștia nu ezită să împărtășească imagini și evenimente din viața lor cu milioanele de fani de pe rețelele de socializare.

În timp ce Andra se pregătește pentru concertul pe care îl va susține diseară la Sfântul Gheorghe și pentru că în weekend agenda ei este foarte plină, Cătălin Măruță și-a început ziua alături de micuța Eva Maria Ioana, care astăzi împlinește 9 luni.

catalin_maruta

Așa cum era de așteptat, fanii lui Cătălin Măruță au fost încântați și emoționați când au văzut imaginea cu fetița lui și în primele trei minute, postarea a primit peste 4.000 de like-uri, aproape 100 de comentari și a fost distribuită de zeci de ori.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai îndrăgite, dar și cele mai longevive cupluri din showbizul autohton. Cei doi au împreună doi copii, un băiețel pe nume David,  și o fetiță, Eva Maria Ioana.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *