Mihaela Radulescu a incins masculii de pe net cu o poza facuta chiar de iubitul ei

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai sexy apariţii de pe micul ecran. Conştientă de atuurile ei fizice, jurata de la „Românii au talent” nu ezită să se fotografieze în cele mai sexy ipostaze. Cel care a făcut poza, este chiar Felix Baumgartner, iubitul acesteia, alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste.

radulescu_5

În ulima fotografie publicată de diva de la Monaco aceasta apare  învelită cu un cearșaf transparent, pe balcon, în timp ce se bucură de o priveliște superbă a mării. „Bună dimineața ! Nu stau la soare, ca-n poza de astă-vară, ci tocmai mă arunc în duș, după o porție zdravănă de workout (antrenament n.r.), un pic de alergare, un soi de încărcare energetică din mișcări și respirație pe malul mării, zâmbit la soare, mă rog, the usual stuff (lucrurile obișnuite n.r.) Nu mai pierdeți viața, câștigați timp pentru voi …prin mișcare și zâmbet,” a încheiat Răduleasca, nu înainte de a le spune tuturor că fotografia a fost realizată de iubitul ei.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *