O artistă din Canada s-a decis să realizeze o galerie a penisurilor. Vezi ce a fotografiat timp de doi ani!

Când majoritatea oamenilor se gândesc la poze cu penisuri, le vin în minte pozele granulate, luminate trist, care inundă rețelele sociale precum Tinder sau Snapchat. Știți genul – transpirate, defocusate și completate cu rufe murdare îngrămădite în fundal. Astăzi, potrivit unui sondaj Match.com, aproximativ jumatate din toate femeile care stau pe net au primit astfel de poze. Din acest motiv, fotograful de comedie Soraya Doolbaz a decis să ia problema în propriile mâini și să restilizeze fotografiile cu penisuri.

Screen Shot 2016-01-25 at 09.15.06

Totul a început cu prima poză cu un penis primită de Doolbaz. („Doolbaz” este un pseudonim, ceea ce înseamnă „se joacă cu sculele” în limba farsi). „M-a pus pe gânduri despre punerea în scenă a imaginilor cu penisuri”, spune ea. M-am întrebat cum ar arăta o imagine cu un penis dacă în spatele lentilei s-ar afla o femeie și nu un bărbat plictisit.

Screen Shot 2016-01-25 at 09.15.18

În vârstă de 35 de ani, iranian-canadianca a petrecut doi ani făcând poze pentru proiectul „Galeria penisurilor”. Cu subiectii ei împodobiti cu tot felul de accesorii, fotografiile ei seamănă mai mult o sedinta de moda.

Screen Shot 2016-01-25 at 09.15.30

Screen Shot 2016-01-25 at 09.15.52

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *