A vrut sa arate cat de cat decent dar a exagerat cu implanturile. Acum face operate sa si le scoata

Durerile de spate au convins-o pe voluptoasa brunetă să opteze pentru implanturi mai mici, iar zilele trecute a plecat la o renumită clinică din Turcia, pentru a-şi duce planurile la bun sfârşit.

luciu_sani_9df19340c5 nicoleta_luciu_sani_0f67e8700f

”În ultima perioadă, după ce mă trezeam dimineața aveam nevoie de 3-4 minute să stau pe podea de durere. Mă cocoșasem din cauza lor. Nu mai puteam nici să fac sport. Ajunsesem să am nevoie zilnic de gimnastică medicală pentru a putea duce o viață cât de cât normală”, a povestit Nicoleta Luciu.
”Aveam ambele implanturi întoarse. Doctorul mi-a spus că din cauza sportului, că forțasem și erau prea mari”, a mai declarat Nicoleta Luciu, în cadrul emisiunii wowbiz de la Kanal D.
Nicoleta și-a micșorat semnificativ sânii și, spune ea, de data asta a ales mărimea pe care i-a recomandat-o medicul.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *