Sore a atras toate privirile barbatilor desi e in a cincea luna de sarcina

Sore traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Cântăreața va deveni mămică pentru prima oară, peste patru luni, și este foarte mândră de acest lucru.

GABI6372_1536dede86_wk GABI6374_b0fd7e2e9e_wk GABI6379_6b5afd0a5d_wk

Deși sarcina este avansată, Sore nu ezită să apară în public în ținute sexy, care o prind extrem de bine. Ea a mers, joi seară, la un eveniment monden unde a purtat o rochie lejeră cu un decolteu extrem de generos, la care nu a purtat nici sutien.

Cântăreaţa este însărcinată cu avocatul Mircea Juleanu, cu care se iubeşte de câţiva ani.

Sore a crescut sub ochii publicului

Născută pe 3 noiembrie 1989, Sore a cochetat de mică cu muzica. Pe când avea 11 ani, cântăreaţa a făcut parte din trupa Dolly, care s-a destrămat în 2002. Ulterior, ea a cântat în formaţia Crazy Win şi a avut colaborări cu diverşi artişti de la noi. În anul 2011, Sore a jucat în serialul „Pariu cu viaţa” şi a făcut parte din trupa-fenomen „LaLa Band”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *