Avea totul pregatit dar a ales sa renunte la cariera muzicala

15-misha_c605dd2586Connect-R şi Misha experimentează de un an şi opt luni meseria de părinţi, fiind pur şi simplu topiţi după fiica lor, Maya. Deşi planul era ca soţia artistului să revină în forţă pe piaţa muzicală, iată că lucrurile s-au schimbat între timp.

 

La începutul anului, Misha a lansat o piesă alături de soţul ei şi de DJ Sava şi a mers la concerte. Câteva luni mai târziu, blonda a fost forţată să ia o pauză, pentru că fiica ei şi a lui Connect-R a fost suspectă de o boală gravă. Abia după ce medicii i-au asigurat că Maya este în afara oricărui pericol cei doi artişti au răsuflat uşuraţi, iar el a anunţat că Misha va intra în studio pentru înregistrarea unei piese noi. Prin urmare, deşi lucrurile acum sunt sub control, prioritatea soţiei lui Connect-R nu mai este, se pare, muzica. “Misha şi Maya sunt sănătoase, şi asta e cel mai important! Sunt fericite, suntem liniştiţi. Deocamdată Misha se ocupă de fetiţă. E principala ei ocupaţie şi principala ei plăcere să stea cu fata. Nu ştim când va reveni pe scenă. A lăsat muzica pe planul doi”, a declarat, pentru Libertatea, Connect-R.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *