O cantareata de renume mondial recunoaste ca a fost abuzata sexual la 14 ani

O artistă care a înregistrat un succes remarcabil în ultimii ani și care este în mare vogă la ora actuală a făcut o declarație șocantă referitor la varsta sa frageda cand a avut parte de prima noapte de amor cu un barbat.

Rita Ora is the new face of italian lingerie brand Teens

Este vorba despre Rita Ora, jurata concursului ” X Factor” din Anglia, care a declarat faptul că a avut prima ei relație sexuală când avea 14 ani, cu un bărbat de 26 de ani.

A fost un abuz sexual, nu-i așa?„.

Totuși, aceasta a continuat spunând că nu a suferit în urma acestui lucru pentru că și ea fusese de acord, doar că îl consideră un abuz ținând cont de vârsta fragedă pe care o avea, iar acel bărbat a vrut să facă acest lucru.

Aceasta este, poate, cea mai controversată declarație a cântăreței.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *