Anamaria Prodan in prima fotografie dupa ce si-a scos silicoanele

Celebra impresară a uimit pe toată lumea când a anunțat că renunță la silicoane. Anamaria Prodan și-a scos protezele după 15 ani spre nemultumirea tturor barbatilor din Romania.

ANAMARIA_PRODAN_SPITAL_8b8d26837f

 

Vedeta a decis să facă intervenția chirurgicală la o clinică renumită din Turcia. Decizia de a renunța la silicoane a fost laută după ce, în urma unui control medical, a descoperit un nodul. “Mi-am scos protezele datorită faptului că am avut în familie caz de cancer la sân”, mărturisea ea. Operația a decurs fără probleme, iar vedeta a postat pe o rețea de socializare o noua fotografie de pe patul de spital. “Sunt bine și vă mulțumesc pentru mesajele de încurajare! Să aveți o zi minunată!”, a ținut ea să își liniștească prietenii virtuali.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *