Răzvan, fiul cel mic al lui Dorinel Umbrărescu, își vinde bolidul BMW X6 M Design Edition

Razvan Umbrarescu
Răzvan Umbrărescu, fiul unuia dintre regii asfaltului, Dorinel Umbrărescu, s-a plictisit de bolidul BMW X6 M Design Edition, cumpărat cu numai un an în urmă, și îl scoate la vânzare pe OLX. SUV-ul are un motor pe benzină, de 4.400 cmc, din care se scot nu mai puțin de 690 de cai putere. La descrierea mașinii, se menționează „BMW X6 M Design Edition 4.4 V8 Biturbo modificata PP Performace Stage 2+ 690 cp…. Doar 100 de exemplare in toata lumea.. Impecabila, toate optiunile, jante 21 inch, fara incident… Fara schimburi”.

BMW X6 M edition 1

BMW X6 M edition 2
Poate vă întrebați și cât costă mândrețea de mașină, după ce a fost rulată circa 40.000 de kilometri? Ei bine, cine vrea să conducă acest BMW X6 M Design Edition la mâna a doua trebuie să achite 80.000 euro! De nouă, a costat puțin peste 100.000 de euro, dar să nu uităm că a fost modificată.

Dorinel Umbrărescu are doi fii, ambii clienți ai tabloidelor, pentru evenimente rutiere provocare cu bolizi foarte scumpi.

Sursă foto Răzvan Umbrărescu: Facebook.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *