Claudia Pavel vorbeste despre despartirea de sotul ei american

Nu aduce anul ce aduce ceasul. Cam aşa s-a întâmplat cu povestea de dragoste dintre Claudia Pavel şi logodnicul ei american, care s-a rupt la începutul anului.

claudia-pavel-fhm

Deşi multe femei ar face o tragedie într-o situaţie similară, artista demonstrează că este o fire puternică, care merge înainte de dragul băieţelului ei, Noah, în vârstă de 2 ani şi zece luni.

“Nici unii dintre noi nu creştem în familia perfectă şi eu am crescut cu mama şi cu tata, dar nu a fost niciodată familia perfectă, tot timpul există nişte probleme în fiecare familie, asta e situaţia. Tatăl lui Noah este în America, fiul meu trăieşte în România, alături de mine”, a declarat, pentru Libertatea, Claudia Pavel.

Ea susţine că fostul ei iubit îşi poate vedea copilul când doreşte, însă se pare că prezenţa americanului este deocamdată doar prin intermediul internetului.

“Există FaceTime, Tango, putem sta cu orele, aşa făceam şi când eram în America şi vorbeam cu părinţii noştri”, a conchis artista.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *