Beyonce a pozat fara chiloti, chiar daca este insarcinata cu al doilea copil

Cântăreaţa americană Beyonce este protagonista unui pictorial incendiar în numărul pe septembrie al revistei Vogue, ediţia din Statele Unite, in care si-a etalat fundul ei dorit de milioane de barbati din lumea intreaga.

Beyonce_hepta_2114092_f4f1b12890

Mamă a unei fetiţe de trei ani, Blue Ivy, şi însărcinată cu al doilea copil, Beyonce îşi arată trupul voluptuos într-o rochie din dantelă, pe sub care nu poartă lenjerie intimă şi care lasă să i se vadă fundul perfect rotund.

Decupajul în formă de frunză al rochiei în partea dorsală îi pune în evidenţă spatele foarte sexy al vedetei de 33 de ani, care emană nu doar sexappeal, dar şi eleganţă. Shootingul a fost realizat de renumitul fotograf al celebrităţilor, Mario Testino.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *