Vezi aici ce are de zis Razvan Simion dupa despartirea de sotia lui

Răzvan Simion și soția lui au fost împreună 15 ani dar el a hotarat sa renunte le tot pentru o pustoaica și, susține el, au trăit cea mai frumoasă poveste de dragoste. Din diverse motive însă, cei doi au decis să continue pe drumuri separate. Cu toate acestea, spune el, au rămas foarte buni prieteni.

razvan simion divort

„Când doi oameni hotărăsc, în maturitatea lor, să lase o poveste de dragoste, poate cea mai frumoasă scrisă vreodată, fără finalul „…și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți…”, se găsesc mulți „prieteni adevărați”, care sub umbră redundanțelor ” surse apropiate” să lase veninul produs de propriile neîmpliniri pe jugulară celor care oricum au sufletele sfâșiate.

Dragi „surse apropiate”…aflați de la mine că am trăit 15 ani lângă una dintre cele mai fine persoane din lumea asta, lângă o femeie ce m-a învățat să fiu răbdător și să investesc în oameni, ce mi-a îngrijit rănile provocate de urcușul până pe stâncă pe care stau, mi-a adormit copiii în serile când eu băteam țara în lung și-n lat, mi-a schimbat felul în care citesc sau mă bucur de muzică și filme, mi-a bucurat nopțile și zilele deopotrivă, așa cum mi-a adus pe lume două motive, Ianca și Tudor, pentru care eu să lupt cu suflete contorsionate ce-și dau cu părerea deși nimeni nu le-a cerut acest lucru.

Oamenii maturi își cunosc motivele pentru care au ales drumuri separate și toate declarațiile „apropiaților” fac doar să ne întărească prietenia sinceră în care s-a transformat dragostea noastră de peste un deceniu. Ianca, Tudor… aflați de la părinții voștri că „sursele apropiate” au dispărut prin metodă prin care am scos Bau-Bau-ul de sub patul vostru”, a scris Răzvan Simion pe o rețea de socializare.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *