Oana Zavoranu inca nu se poate bucura de banii ceruti despagubire

Oana Zăvoranu nu uită şi nu iartă prea uşor, în războiul pe care- l duce cu duşmanii săi declaraţi. Vedeta se judecă de ceva timp cu Haljini Haljin, bărbatul sub acoperişul căruia a locuit cu chirie în 2011, la scurt timp după divorţul de Pepe.

oana zavoranu goala

Bruneta i-a intentat acestuia un proces în care-i cere daune morale şi materiale, în urma unor declaraţii pe care le-a făcut la adresa ei, dar şi din cauza faptului că, spune Zăvo, bărbatul ar fi încercat s-o violeze.

Martor în dosarul aflat pe rol la Tribunalul Bucureşti îi este chiar fostul ei iubit, Răzvan Dumitrescu. Ieri, chiar de ziua ei, când vedeta aştepta sentinţa, aceasta a aflat că instanţa a amânat cu o săptămână pronunţarea. Apelul pe care chiar Haljini Haljin l-a făcut a avut până acum trei termene de judecată, în care au fost solicitate şi administrarea unor probe suplimentare.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *