Se apropie nunta anului in Romania. Anda Adam va spune in curand DA in fata altarului

Cei doi indragostiti au decis sa isi uneasca destinele la nici un an de cand se cunosc. Anda Adam si iubitul ei plin de muschi, Sorin, se vor casatori in curand. Nunta ar trebui să fie una de vis, pentru că vedeta a organizat şi supervizat totul cu mare atenţie şi mână de fier.

anda adam nunta

“Roaba lui Dumnezeu se cunună azi cu Sorin Andrei”. Asta va auzi, în câteva ore, Anda Adam, pe pajiştea de la Vila 23, în Snagov, locul ales pentru cununia religioasă cu iubitul ei şi pentru petrecerea de nuntă. Petrecere care ar trebui să fie perfectă, pentru că vedeta s-a ocupat personal de toate detaliile. A antamat locul, a plătit să fie amplasat acolo un cort imens, cum a văzut ea în filmele americane, şi a comandat un decor complet alb, ca-n poveşti.

“La literă” a respectat Anda şi desfăşurătorul ultimelor zile de burlăciţă, în care a avut de făcut mai multe lucruri pentru sine, lucruri menite s-o transforme într-o mireasă frumoasă: cosmetică, vopsit, alegerea coafurii. De exemplu, am aflat noi, vineri a tăiat de pe listă verighetele, care i-au fost livrate personal, iar seara, mama ei a ajutat-o să se decidă ce fel de coc va avea în ziua nunţii. Da, aţi citit bine, “hairstylingul” îi aparţine doamnei Angela, care asta face peste Ocean, în America: coafură şi machiaj la un salon dintr-un cartier de bogătaşi.

Şi-a pus gene false pentru nuntă

Ieri, pe ultima sută de metri, Anda s-a lăsat pe mâna unei cosmeticiene care i-a pus gene false. Iar ziua de azi şi-a început-o nu cu o cafea, ci cu aplicarea machiajului şi cu aranjarea părului. Despre pregătirile mirelui pentru marea zi, nici un cuvânt, dar, de altfel, Sorin s-a ţinut de la începutul relaţiei în umbră, lăsând-o pe Anda să se bucure de toată atenţia, cum i se cuvine unei dive…

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *