Bitza si-a abandonat cariera pentru a-si continua studiile in Spania

În afară de familie şi de prieteni, mai nimeni din zona muzicală nu are cunoşţinţă de relocarea artistului, pentru că Mihai Bitză rămâne activ din punct de vedere muzical şi scoate hit după hit. “Nu m-am aruncat chiar în necunoscut. Am studiat problema mai mult timp, plecatul a fost o decizie, nu am fost forţat de împrejurări”, ne spune Bitză, care şi-a luat “în bagaj” pianul, chitara şi studioul de înregistrări.

bitza

Îl recunosc românii pe stradă

“Am venit să fac o facultate de inginerie audio, să cunosc artişti şi producători din alte ţări. O să învăţ intensiv, timp de doi ani, tot ce înseamnă aparatura de studio, softuri, mixul muzical ori masterizare. Fac muzică de peste 20 de ani şi vreau să învăţ lucruri noi, din diferite domenii şi zone culturale. Altfel, îmi plac clima, cultura şi atmosfera din Spania”, susţine artistul. Deocamdată, Bitză e în Madrid şi învaţă spaniola pentru a se putea descurca la cursuri şi se bucură când este recunoscut pe stradă de români. În curând însă, se va muta la Barcelona pentru studii. Artistul care a lansat succese precum “Vorbeşte vinul”, “Vicii”, “Numele tău” ori “Nopţi albe” ne spune în primul său interviu de când a plecat din ţară că nu va mai veni acasă decât pentru evenimente concertistice mari. “Nu-i un capăt de lume, vin acasă o dată la câteva luni. Până la urmă sunt la câteva ore de zbor de cei la care ţin, nu e ca şi cum m-aş fi mutat în altă galaxie!”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *